Keitä olemme

Lattiakolmio Oy on luotettava ja tunnettu lattia-alan osaajayritys. Jo vuosikymmenten ajan olemme palvelleet pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan maakunnan yrityksiä, yhteisöjä ja yksityishenkilöitä lattia-asioissa vankalla ammattiosaamisella ja tietotaidolla. Verkkosivustomme osoite on: https://lattiakolmio.fi josta löydät myös yhteystietomme.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Analytiikka

Sivujemme kävijätilastointiohjelma käyttää evästeitä. Tilastojen avulla parannamme sivuston toimivuutta ja sivuston sisältöä. Yksittäistä käyttäjää ei voida tunnistaa. Analytiikkatietoja ei lähetetä ulkopuolisille tahoille, ei edes Googlelle, sillä analytiikka toimii omalla palvelimellamme.

Kenelle jaamme ja lähetämme tietosi

Emme luovuta nettisivujemme kautta lähetettyjä tietoja yrityksemme ulkopuolisille.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli lähetät viestin nettisivujemme kautta, säilytämme viestin niin kauan kuin on tarpeen. Mikäli viesti johtaa asiakkuuteen tai työsuhteeseen, säilytämme tarvittavat tiedot yhteistyösuhteemme säilymisen ajan ja lakisääteisten velvoitteiden mukaisesti. Poistamme tarpeettomat tiedot.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli olet lähettänyt meille viestin nettisivujen lomakkeella, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.